ITC-Logo

Schiphol Taxi.

Een Schipholtaxi besteld u tegenwoordig het beste via internet. Sinds de taxiwet in 2000 is veranderd weet je gewoon niet meer waar je aan toe bent als je op Schiphol zomaar in een Schipholtaxi stapt. Het taxivervoer is daar vergeven aan een aantal verschillenden partijen plus aanvulling.

Sinds de taxiwet 2000 zijn er problemen op Schiphol met de taxi's gekomen, er wordt er vaak op het hoogste taxitarief gereden en een beetje omrijden is ook heel gewoon. Bij ons de Internet Taxi Centrale weet u vooraf wat de Schipholtaxigaat kosten. Buiten dit gemak zijn de tarieven ook nog eens een stuk lager dan een reguliere Schiphol taxi omdat wij geen meter in de taxi gebruiken, geen instap tarief van 7,50 euro hanteren, en voor een veel lager kilometer tarief dan 2,20 euro rijden (tarief reguliere Schiphol taxi). Vergelijk ook de taxitarieven en kijk ook eens op deze website www.goedkoopnaarschiphol.nl

Schiphol Taxi, Personenwagen of Taxibus

Wij hebben het al eerder vermeld maar willen u toch nog even vertellen dat wij beschikken uit zowel Schipholtaxi personenwagens als taxi bussen in de zes als acht persoons uitvoering. Heeft u heel veel bagage en gaat u met acht personen op reis dan kunt u op aanvraag zelfs een acht persoons verlengde Schiphol taxitaxibus aanvragen.

Onze Schiphol taxi bussen zijn ook uitstekend inzetbaar voor zakelijke taxiritten. Als u zakelijk besteld begrijpen wij dat het van belang is dat er een nette schiphol taxi voor komt rijden. Bij ons kunt u om een VIP taxibus vragen welke dan ook uiterst luxe is uitgerust, met onderander, leer en airco. Vanzelfsprekend is de taxichauffeur correct gekleed en spreekt minstens engels.

Aankomst op Schiphol.

Als u aankomt op schiphol, weten wij al dat u geland bent, omdat wij het vluchtnummer controleren. Vertragingen zijn dus geen probleem.

Bij ons zijn de schiphol taxi tarieven inclusief het telefonisch contact hebben na de landing, zodat u weet dat de chauffeur op u staat te wachten. Wilt u echter dat er een chauffeur u of misschien uw gasten binnen in de aankomsthal gaat opwachten, dan is dat ook mogelijk. Wij bieden hierin twee mogelijkheden, meetingpoint opwachten met naambordje of bij de gate opwachten met een naambordje. Beide kunnen wij tegen een klein vergoeding voor u regelen. Als de chauffeur u of de klanten heeft gevonden, rijdt hij meteen naar de bestemming.

Schiphol Taxi Service.

Deze drie woorden brengen wij in de praktijk doormiddel van goed schiphol taxi vervoer aan te bieden, tegen scherpe vaste taxitarieven. Daarnaast bieden wij verschillende soorten taxi's aan, van een vier persoons personenwagen tot en met een acht persoons verlengde taxibus. Alle voertuigen zijn in nette staat, en de chauffeurs zijn dienstverlenend ingesteld. Buiten dit alles beschikken wij over het luxere sigment auto's en kunnen zakelijk de juiste combinatie inzetten om uw gasten te vervoeren. Heeft u een congress waarbij vele tientallen mensen vervoerd dienen te worden, dan zal ook dat voor ons geen probleem zijn!

Taxi on-line boeken.

Een taxi online boeken is vaak veel voordeliger en dat kan handig met een website als deze. Als je op reis gaat via Schiphol is een taxi vaak een fijne keuze. Zo wordt je thuis opgehaald en weer netjes thuis gebracht en hoef je de auto ook niet te parkeren, wat ook nog een keer geld kost.

De Schiphol Taxi bij de I.T.C.
Ervaar de service en de gunstige tarieven !