ITC-Logo

Schipholtaxi, Utrecht naar Schiphol.

Ook vanaf Utrecht rijden wij natuurlijk naar Schiphol, voor een vast tarief. U kunt tijdens het bestellen op onze website aangeven, hoe laat de taxi bij u voor moet staan. Wij rijden 24 uur per dag en 7 dagen in de week, voor de aangegeven tarieven op onze website, naar en van Utrecht. Het enige wat u hoeft te doen is de taxi vooraf bestellen. Wilt u ook weer vanaf Schiphol terug naar Utrecht, dan geven wij u bij het bestellen van een retourtje nog een extra korting ook!

Schiphol Taxi, Utrecht, Personenwagen of Taxibus.

Naar of van Utrecht kan natuurlijk in een personenwagen of een van onze taxibussen. U heeft een keuze tussen een 6 en een 8 persoons taxibus. Als u met meer dan twee koffers en handbagage reist, dan adviseren wij u om een taxibusje van of naar Utrecht te bestellen. Ook deze taxibussen zijn prima inzetbaar voor zakelijk verkeer tussen de luchthaven en Utrecht.

Schipholtaxi Utrecht, goedkoper dan deeltaxi.

Vanaf 6 personen, zijn wij vaak goedkoper dan de deeltaxi die op Utrecht rijdt. Dat komt ondermeer omdat de deeltaxi altijd per persoon rekent, en dat doen wij pas vanaf 5 personen. Omdat wij vaak ritten Schiphol Utrecht rijden, kunnen wij de kosten voor u laag houden en rijden wij u zonder omweg naar of van Schiphol. De deeltaxi die tussen Schiphol en Utrecht rijdt, haalt altijd ook andere mensen op, dus u kunt nooit aangeven hoe laat de taxi voor de deur moet staan, plus dat u bij aankomst op Schiphol na een lange vliegreis een tijd moet wachten voordat de taxi naar Utrecht gaat rijden. Bij ons staan de chauffeur al klaar op Schiphol als u geland bent, en rijdt u regelrecht naar Utrecht toe.

Utrecht Schiphol met luxe taxi.

Wilt u bijvoorbeeld voor uw zakelijke klanten A klasse taxi's inzetten, dan kunt u op aanvraag het tarief voor een Mercedes E-klasse of S-klasse opvragen. Verder bieden wij ook Chrysler Voyagers aan en nog diverse andere merken voor het vervoer tussen Utrecht en Schiphol.

  • Vaste lage Schiphol taxi tarieven, geen verassingen meer achteraf.
  • Utrecht Schiphol 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
  • Personenwagen en taxibusjes t/m 8 personen.
  • Contant, Credit Card, op rekening voor bedrijven.
  • Goede aanvullende service.