ITC-Logo

Taxi naar Schiphol, goedkoop tarief.

Een taxi naar Schiphol tegen een vast laag taxitarief bestelt u het beste via internet. Zomaar op straat een taxi aanhouden kan u in vergelijk met ons vele euro's in de portemonnee schelen. Wij als de Internet Taxi Centrale (I.T.C.) waren een van de eerste op het internet waar men een taxi naar Schiphol online kon bestellen, tegen een gereduceerd taxitarief. Dus op vakantie naar Schiphol, neem de taxi, want parkeren is eigenlijk altijd duurder in de buurt van Schiphol!

Taxi, zowel particulier als zakelijk.

Onze taxi service wordt zowel particulier als zakelijk aanbevolen. Omdat wij al meer dan 20 jaar in de taxibranche werken, weten wij als geen ander dat het voor u als klant belangrijk is dat de taxi er op tijd staat, en in geval van zakelijke taxiritten, dat de taxi en de taxichauffeur er representatief uit zien. Voor particulier taxivervoer bieden wij luxe personenwagen en taxibussen tot en met 8 personen aan. Er kan contant of met credit card betaald worden per taxirit. Zakelijke klanten kunnen op verzoek op rekening vervoerd worden.

Taxi busje naar Schiphol.

Een taxibus huren is een prima idee voor zowel vakantie vervoer naar of van Schiphol, als zakelijk vervoer. Wij hebben twee modellen taxibussen, de zes en acht persoons taxibus. Ook met de taxi bussen hanteren wij vaste taxitarieven. Met de taxi bussen zijn de prijzen vaak zelfs lagen als een deeltaxi als u met een groep reist, bv met uw gezin. Zakelijke taxi ritten, met meerdere gasten voor bv een meeting of congres, zijn met onze taxi bussen ook prima te doen. Wij kunnen op verzoek zelfs de zeer luxe taxi bussen in zetten, die bv donkere ramen, leer en natuurlijk airco hebben.

Bestel uw Taxi bij de enige echte Internet Taxi Centrale !

http://webshop.porza.nl
http://www.voordeeldealers.nl
https://www.enterprise.nl
http://www.schurer-kamphuis.nl
http://autowrapspecialist.nl
http://www.berendsenendegraaf.nl/
Rondreizen Ierland