ITC-Logo

Wie zijn wij als Schipholvervoerder.

Wij als Internet Taxi Centrale, bieden landelijk Schipholvervoer aan tegen vaste lage taxitarieven vanaf het jaar 2000. Hiervoor waren wij in Amsterdam en omgeving werkzaam in de taxibranche vanaf 1991, maar door het wijzigen van de taxiwet in 2000 zijn wij ons ook op het internet gaan oriënteren. Die taxiwet heeft in de gehele branche voor veel problemen gezorgd, zoals veel meer taxi's, slechte kwaliteit taxi's en chauffeurs, en ook nog eens hogere ritprijzen, die met name door de nieuwkomers worden berekend.

Schipholtaxi via Internet is goedkoper.

Bij ons weet u van te voren al wat de taxirit naar of van Schiphol u gaat kosten. Gewoon op onze website uw postcode invoeren, het soort vervoermiddel aangeven en het aantal personen. Vervolgens kunt u na het zien van het Schipholtarief de taxi on-line bij ons bestellen. Omdat wij vaste tarieven hanteren komt er bij de taxirit dus ook geen wachtgeld meer bij onderweg in de taxi. Kortom, bij ons weet u vooraf waar u aan toe bent en verzorgen wij een nette Schipholtaxi voor een vaste lage prijs.

Goedkoop Schipholvervoer t/m 8 persoons taxibussen.

Bent u alleen of met een paar andere personen dan is een personenwagen voldoende om u naar of van de luchthaven Schiphol te vervoeren. Bent u met meerdere mensen of heeft u gewoon veel bagage mee, dan bieden wij de 6 en 8 persoons taxibus. Voorop staat dat wij voor alle Schipholtaxi ritten met vaste tarieven werken, dus u weet altijd wat de rit naar Schiphol gaat kosten. Bent u met 8 personen en gaat er erg veel bagage mee, dan kan er op verzoek ook een verlengde 8 persoons taxibus worden ingezet.

Schipholtaxi zakelijke taxiritten.

Ook zakelijk kunnen wij u bedienen. Of het nu een personenwagen of een luxe taxibus is, wij kunnen het voor u regelen voor een vast tarief. Zakelijke Schiphol rijders kunnen ook nog eens op rekening rijden, per credit card of contant betalen. Verder kunnen wij uw klanten eventueel tegen een kleine vergoeding op Schiphol opwachten met een naambordje bij de Meeting Point of de gate.

  • Vaste tarieven, lager dan reguliere Schipholtaxi.
  • Personenwagen en taxibusjes t/m 8 personen.
  • Contant, Credit Card, op rekening voor bedrijven.
  • Goede aanvullende service.
  •